Skedesvamp og blærebetændelse

Kære Josephine

Jeg er en kvinde på 40 år, der ikke har nogle børn. Jeg forsøger at blive gravid. Efter en penicillinkur i efteråret har jeg lidt af skedesvamp og hyppig blærebetændelse. Kan jeg blive gravid selvom jeg lider af disse gener?
Jeg vil gerne undgå at tage mere medicin, så jeg forsøgte i begyndelse af opnå helbredelse med alternative metoder uden held. Jeg har nu fået medicin for både blærebetændelse og skedesvamp 2 gange det sidste halve år. Er det nødvendigt at rense den medicin ud af kroppen? Og har du en alternativ måde at komme af med generne på?

Kh, den plagede

Kære den plagede

Tusinde tak for dine gode spørgsmål om hyppig skedesvamp og blærebetændelse, som er problematikker mange kvinder der ønsker at blive gravide, er udfordret med. Om du kan blive gravid trods dine gener med både hyppig skedesvamp og blærebetændelse kan jeg desværre ikke give dig et svar på.

Du skriver ikke hvad der forårsagede at du fik penicillin i første omgang – og det kan være en vigtigt brik til at bekæmpe tilstande som er opstået af en anden tilstand. Og en af grundene til at det ikke er lykkedes dig sidenhen at helbrede med alternative metoder, og så selvfølgelig din livsstil generelt.
Nøglen ligger der hvor kroppen ikke bliver støttet til at helbrede sig selv. Hvor du drænes for livskraft.

Hvad kunne have støttet dig og din krop samtidig med at du fik penicillin? Hvilke omstændigheder var der tilstede op til, altså lige før du blev syg og som måske er årsagen til det? Kan du ændre på det nu?

Du kan støtte din krop med at undlade alle former for det hvide sukker i mad, snack, slik ect. samt minimere det naturlige sukker fra fx. frugter og tørret frugt. Svamp og bakterier lever af sukker så hvis der er meget af det tilstede i din kost, kan det være en måde du måske fastholder dine gener.
Køb Exmykehl stikpiller i din helsekostbutik, og tag en stikpille ved sengetid 3 gange om ugen i en måned. Det vil styrke dine slimhinder i skede og blære mod svamp. Vær opmærksom på at den kan give reaktioner hvor det føles som om at svamp i skeden og bakterier i blæren aktiveres. Det er et udtryk for at din krops selv helbredende kræfter arbejder på højtryk, og bør ikke forveksles med en bivirkning. Hvis det sker skal du vente med at tage en ny stikpille til signalerne er gået helt i sig selv igen.  Hvis du er i tvivl så vent hellere en dag mere før du tager en ny stikpille. Signalerne kan godt gentage sig i den første periode hver gang du tager stikpillerne, og din krop har brug for at du lytter til dem for at blive dine gener kvit. Støt processen med  at drikke en ½ liter Ipe roxe the og 1 dl. afkog af økologisk persille dagligt. Køb 4 bdt. økologisk persille og kog op i ½ liter vand. Køl ned og sæt i køleskab (½ liter kan godt holde sig på køl ad gangen)
Hold dig varm omkring underlivet, og brug bomuldstrusser. Overvej om du sætter for høje krav til dig selv, om du sætter for mange ting igang du ikke får fuldt til dørs, og hvad omsorg du nærer dig selv med. LOVE HEALS ♥

Hvis ovenstående ikke ændrer på dine gener vil jeg anbefale at du søger hjælp hos en professionel behandler, og hvor I sammen også kan undersøge hvad du overser, og om det er nødvendigt at rense medicin ud. Det vil jeg ikke anbefale at du gør uden støtte fra en professionel behandler.

Med ønsket om sundhed og frugtbarhed til dig
Josephine

 

Mærker: ,
Udgivet i Brevkasse