Jeg har et stort ønske om at blive gravid

Hej
Jeg er en ung kvinde på 23 år

Jeg har et stort ønske om at blive gravid.

Jeg har regelmæssig menstruation og jeg har aldrig brugt p-piller.
Min kæreste er 30 år, han har et barn med hans exkæreste.
Vi har i 6 mdr. prøvet at blive gravid, men forgæves hver gang.

Jeg har i de 3 sidste måneder prøvet at beregne min ægløsning.

Min sidste mens var den 8/2-2016 til og med 13/2-2016
For at ramme ægløsningen havde vi sex dagene lige op til ægløsningen og 7 dage efter.
Men desværre lykkes det heller ikke denne gang.
Jeg har nu igen fået tante røde på besøg i søndags.
Jeg er meget skuffet og utålmodig. Selvom jeg ved, at jeg er ung og det nok skal lykkes på et eller andet tidspunkt bliver jeg meget ked af det.
Jeg aner ikke hvad jeg skal gøre.

Håber at få hjælp!!

Kære unge kvinde

Tusinde tak for din henvendelse vedr. dit store ønske om at blive gravid.

Du skriver ganske lidt om din fysiske krops tilstand – regelmæssig menstruation, ægløsning og aldrig brugt p-piller (hvilket glæder mig at høre) – men det gør det svært for mig, at give et par bud på hvad der kan være af fysiske grunde til, at graviditet udebliver når jeg ikke har mere information om dig. Derfor vil jeg lige liste nogle af de tilstande op som jeg har erfaring med kan stjæle frugtbarheden, og som kan være en del af årsagerne til hvorfor kvinder ikke er frugtbare til at blive gravide – og som måske kan være en del af din problematik med ikke at blive gravid.

Prøv at læse dem igennem, og se om du kan genkende noget som kunne spille ind hos dig og i dit liv.

  • fertilitets-stress som skaber følelsesmæssig uro der påvirker dit nervesystem og hormonsystem.
  • fordøjelseproblemer og herunder slimhinder i ubalance fx i livmoder.
  • signatur fra tidligere infektioner i blære og kønsorganer, samt kønssygdomme.
  • hyppige blære og underlivs infektioner.
  • hormonforstyrrende stoffer fra plastflasker, opbevaringbokse mm……………
  • manglende blodgennemstrømning og vækstprocesser i livmoder og æggeledere
  • anspændthed i bækkenet og underliv – fx fra brug af høje hæle, følelser der giver spændinger, siddestillinger, motion mm..
  • manglende sundhed og livskraft i dig og omkring dig – påvirket af stimulanser, allergier/intolerance, arvelige belastninger, tungmetaller, motion, forurening mm… at den mad du spiser ikke har næring nok.
  • din kærestes sundhed og udfordringer med sædkvalitet  - også selvom han har et barn forvejen. Det kan godt have ændret sig siden han fik barn med hans ex.

Er der nogen af de ovenstående punkter som får dig til at tænke; ja det kunne måske godt være at…….?

Hvis der gør det, er du meget velkommen til at skrive igen med spørgsmål om hvordan du kan komme videre i forhold til det – og hvor du kan søge professionel hjælp i tilfælde af, at du har brug for det.

Du har altid et valg om hvilken vej du ønsker at gå

Du har altid et valg om hvilken vej du ønsker at gå

Jeg kan godt forstå at du føler dig skuffet, ked af det og utålmodig efter at det skal lykkes at blive gravid. Det er et stort ønske for dig, og den indre længes efter at skabe liv er meget insisterende, og kan være utrolig svær at overdøve. Det er du ikke ene om at opleve. Sådan har de fleste kvinder det i perioder, eller hele tiden, når først lysten til at blive gravid er ankommet – og især når skridtet til at forsøge, at blive det er taget.

 

Hvordan møder du dig selv når du bliver ked af det og skuffet?

Jeg kan læse at du trøster dig lidt med at du er ung, og det nok skal lykkes på et tidspunkt. Det er godt at du prøver st gøre det.

Men går du vejen hvor du bebrejder dig selv, og tænker at der er noget i vejen med dig siden du ikke bliver gravid?
Søger du støtte og hjælp hos dine nærmeste?
eller………..?

Hver uge snakker jeg med mange kvinder med et stort ønske om at blive gravid, og noget at det som de fleste har det meget svært med er, at nære sig selv.

Som fuldstændig glemmer sig selv og hvad de egentlig har brug for. Fordi det handler om ‘at blive gravid’ og alt andet kommer ligesom i baggrunden. Alt det som før gav liv og mening.

Det skaber en vej til at føle sig skamfuld, forkert og med tunge skygger hvilende henover sig som dræner livskraften. Den livskraft der er brug for til at skabe liv.

Hvad kan du gøre for dig selv, som ikke handler om at blive gravid, men noget du holder af at lave? Måske noget du har glemt det sidste 1/2 år hvor du har prøvet at blive gravid.

Hvem har du brug for holder dig i hånden når du ikke aner hvad du skal gøre? For når du er der, hvor du ikke ved hvordan du kommer videre, er det dét du har brug for. En varm hånd og kærlighed.

Med ønsket om sund frugtbarhed til dig ♥
Kærligst, Josephine

 

Du kan læse om SKAB LIV CIRCLE som er et forløb for kvinder der ikke bliver gravide. Et forløb som byder på redskaber til at rumme og være i processen, så fertilitets stressen ikke fastfryser krop og sind. Til at den ikke bliver endnu en skygge som stjæler frugtbarheden og forhindre at en graviditet sker. Et rum hvor kvinder der har det ligesom dig – et stort ønske om at blive gravid –  kan heale og støtte hinanden ♥

Mærker: , , ,
Udgivet i Brevkasse