Jeg er generet af svamp!

Kære Josephine Larsen

Kan du mon hjælpe med et par råd? Jeg ved nemlig snart ikke hvad jeg skal gøre for at få svamp i skeden til at forsvinde. Det bliver ved med at komme igen, og jeg kan blive helt desperat når jeg begynder at kunne lugte det, eller når det klør. Det kan klø så meget at jeg har lyst til at bruge en hårbørste for at få det til at stoppe med at klø. Det ved jeg selvfølgelig godt at jeg ikke skal gøre!

Jeg er generet af svamp!

Min mave er nogen gange vildt oppustet når jeg har svamp. Jeg har tit ondt i halsen og er forkølet, også når det ikke er vinter som andre. Jeg har det mange gange om året.

Men det er det som er det vigtigste. Det er svampen. Jeg kan ikke holde den lugt ud, og jeg har ikke lyst til at min kæreste opdager det. Jeg er nødt til at finde på alle mulige undskylninger for ikke at ses med ham, når jeg igen har svamp.

Jeg bruger canesten hver gang, men det er som om det kun virker sådan rigtig når jeg bruger det, og en kort periode bagefter.

Tak for hjælpen.
Venlig hilsen Stine

Ps. Jeg prøver altså ikke på at blive gravid og håber det er okay at jeg skriver alligevel!!

Kære Stine

Det er helt okay, at du skriver selvom du ikke forsøger at blive gravid. Dit dilemma er faktisk et problem, som forhindrer mange kvinder i at være frugtbare. Så tusinde tak for din mail til min brevkasse.

Du er ikke den eneste der overvejer, at bruge en hårbørste når kløen er værst!! Det har jeg hørt mange kvinder udtrykke. Du er heller ikke alene om, at føle utryghed og sårbarhed i forhold til om det bliver opdaget af din kæreste, og tanker omkring hvad hans reaktion bliver hvis han finder ud af det.
Vil han rumme det og støtte omsorgsfuldt? Eller vil han synes jeg er ulækker, og måske ende forholdet?

Kan du genkende den type tanker?

Prøv et øjeblik, at reflektere over hvordan hans reaktioner tidligere har været omkring andre følsomme emner I har haft med hinanden. Det kan måske give dig en ide omkring hvordan han “normaltvist” håndtere følsomme emner – og det vil måske også være den måde han håndtere, at du har svamp i skeden.

Hvis du kan være dig selv og sige det som det er, vil det give dig RO når du ikke længere skal finde på alt muligt for ikke, at ses med ham, RO i forhold til alle de misforståelse der kan opstå når vi som mennesker sanser mislyde i det andre siger til os, RO indeni når du ikke længere konfronteres med den følelse du får med dig selv af ikke at være ærlig. Den RO vil støtte din krop til at skabe flere kræfter til at bekæmpe svampen.

Og så er der er jo også det aspekt omkring, at I måske smitter hinanden med svamp, og at det er en af årsager til, at du bliver ved med at have tilbagevendende svamp i skeden. Til det har din kæreste også brug for at blive behandlet.

Svamp i skeden er i mange tilfælde et fælles problem i et parforhold!

Udfra det du beskriver om, at du nogen gange er vildt oppustet, har ondt i halsen og er forkølet kan det godt lyde som om, at svamp også er i din fordøjelse, svælg og øvre luftveje. Det kan være derfor at Canesten ikke virker for dig, fordi det er en lokal behandling i skeden – og hvis svamp er flyttet ind andre steder i kroppen, så får du ikke has på den dybere årsag til svamp i dig med canesten. Det er nemlig muligt at svamp i skeden “blot” er en af symptomerne på at du har svamp andet sted i kroppen.

Spørgsmålet er selvfølgelig hvad der kom først – oppustethed, ondt i halsen, forkølelse eller svamp i skeden. Og det som det hele startede med, altså det der kom først af tilstande/symptomer er der du skal begynde med at hjælpe, og støtte din krop.

Lad mig forsøge at forklare hvad jeg mener med det;
- hvis du først havde ondt i halsen eller har en fortid med halsbetændelser (også selvom det er 10 år, 15 år eller flere år siden)  kan det være en tilstand som re-aktiveres hver gang dit immunsystem er udfordret. Halsen kan være et sårbart område i dig både fordi du ikke kan sige det, som det er overfor din kæreste lige nu og/eller fordi tidligere halsbetændelser ikke er blevet behandlet optimalt for at kroppen har kunnet bekæmpe det fuldt ud. Hvis det nu var tilfældet, så er det der du har brug for at give din krop ressourcer.
- hvis det begyndte med oppustethed før det blev til svamp og forkølelser, så er det din fordøjelse din krop har brug for, at få tilført hjælp til at blive fri af svamp i skeden.

Nu har jeg jo ikke dine svar på hvad der kom først, og derfor har jeg sammensat en lille cocktail til dig med naturlige midler som samarbejder om at hjælpe og støtte din krop via immunsystemet, fordøjelsen og lokalt i skeden. Altså alle de områder hvor du er udfordret. Det er vigtigt, at du bruger midlerne i 6 uger, før du gør status om det er optimalt hjælp til dig, og din krop.

  • Echinagold                              1 tablet 2 gange dagligt
  • Olivenbladsekstrakt                1 tablet 2 gange dagligt
  • Probiotic classic                      1 tsk. i lidt vand før sengetid
  • Vivag                                       1 kapsel i skeden ved sengetid hver 3 dag

Du kan med fordel have fokus på at undgå sukker i slik, kage, dressinger, ketchup mm., og gær i brød. Samtidig vil jeg anbefale dig at du skriver ned alt hvad du spiser, så du kan finde ud af om der en rød tråd i hvornår du er oppustet,  eller har svamp i skeden i forhold til det du spiser. Kig altid de sidste 3 måltider igennem når det sker.

Hvis du om 6 uger ikke har opnået nogen forbedringer vil jeg anbefale at du undersøger om mit online forløb Svamp i underlivet – sådan kommer du den til livs for evigt er noget for dig. I forløbet arbejder du med.

1. Skaber dit fundamenet for at komme svamp til livs.
2. Forstår hvorfor du har svamp.
3. Bliver fri af svamp via din fordøjelse.
4. Siger farvel til svamp og opbygger et sundt indre miljø!

360 grader rundt om svamp – fysisk, mentalt og følelsesmæssigt, og du vil finde frem til de dybere liggende årsager til svamp i skeden, og få redskaber til at blive fri af dem.

Hvis ikke det er noget for dig, så vil jeg anbefale dig, at du opsøger en behandler med erfaring med svamp i skeden, så du kan få den optimal hjælp til, at komme svampen til livs. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at skrive igen.

Jeg ønsker dig det bedste, og at du kommer svamp i skeden til livs!

Kærligst, Josephine

 

 

 

Udgivet i Brevkasse