Hvad er frugtbarhed for dig

- når du bringer frugtbarhed ud i et større perspektiv?

Hvor det ikke handler om mad, motion, ægløsning………..?

Dagligt møder jeg kvinder som er udfordret med frugtbarheden med udmattede binyrer, og kroppe med diffuse symptomer. Kvinder som er forvirrede, frustrerede og som oplever at kroppen ikke kan mere. Ikke vil mere, af dét den før bare kunne eller gjorde.

Som en baduskadukke ligger kroppens hukommelse sig lag på lag – kropsligt, mentalt, og følelsesmæssigt – koder og påvirker den indre sundhed. Når yderste lag af baduskadukken drejes fri, og kroppen langsomt vågner får de fleste oplevelsen af, at være kommet til at vælge en retning, en livsstil som på ingen måde har tjent dem. Et retning som måske blev valgt udfra grunde de ikke længere kan huske. Som ikke tjekkede ind på hjertet. Som går imod de indre værdier og visdom. Det er kvinder som ikke er ufrugtbare fordi de har spist mad der var usundt for kroppen. Ej heller fordi de ikke dyrker motion.

De er udfordret med deres frugtbarhed fordi de ikke har lyttet til sig selv, ikke har stoppet op og tjekket ind på om de mærkede overenstemmelse med de valg de valgte.

Lytter du til dit hjertes hvisken?

Er der overensstemmelse med det du gør og det du hører indefra?

Det er i processen guldet er.
Kærligst Josephine


En lille simpel hjerteøvelse til dig

Hvis du har lyst lige nu, så luk dine øjne et øjeblik og mærk dit åndedræt. Du skal ikke noget bestemt med det. Blot mærke det som er.
Se den retning du går lige nu.
Ikke vurdere, blot se og mærke.
Tjek ind på dit hjerte og sid med det.

Tjener det dig godt?

I takt med at du opbygger tillid til at kroppen og dens signaler får en stemme. Et sprog som undersøges ved at lytte og mærke indad ved øvelser og stilhed – et samarbejde udfra selv kærlighed og med accept af at det er en proces at blive frugtbar igen – bliver kroppen mere fri og en ven.

 

 

 

Mærker: ,
Udgivet i Tips