Bliv frugtbar 1:1

- Skab sundhed i dig og bliv mere frugtbar

Altså sundhed i DIG først hvor du skaber en frugtbar krop du vil elske at blive gravid i. 

Og så igang med at blive gravid! Bagefter!

Er du en kvinde som:

 • ønsker at være sund frugtbar før du bliver gravid?
 • drømmer om at blive gravid om lang tid, men gerne vil skabe sundhed i dig inden?
 • føler dig bange og i tvivl om du er frugtbar fordi du er slidt i krop og sjæl efter det liv du har levet?

Måske har du haft lyst til at få et barn siden du var ganske ung, måske er lysten kommet snigende de sidste par år, måske har du haft den gemt væk fordi du ikke følte dig værdig til at blive mor eller du har først nu mødt ham/hende som har fået lysten til at komme. Uanset hvad så mærker du nu at det snart skal være. At du bliver gravid.

Giver det mening for dig at stoppe op og bruge tid på at forberede dig og din krop til at blive gravid? ….. Se dig selv kærligt i øjnene omkring din livsstil, vaner og mønstre – og bryde op med det som ikke nærer dig, dit kommende barn eller dit moderskab?

JA?

Velkommen til dig.

Det er nemlig lige præcis det jeg kan hjælpe dig med. At give dit kommede barn de bedste betingelser. At blive undfanget og skabt i kærlighed og i en SUND frugtbar krop. Hvor du nærer hele dig - din krop, dine tanker, dine følelser, din indre stemme, din sjæl – med saft og kraft. Balance og styrke til at blive sund frugtbar.

Bliv frugtbar 1:1 er et ½ års intens individuelt forløb hvor du vælger dig selv til, giver slip på det du gerne vil have det skal være, og istedet går vejen som viser sig for dig.

Kropsligt, emotionelt og spirituelt.
Hvor du styrker din evne til at blive gravid gennem en holistisk tilgang – krop, tanker, følelse, handlinger og sjæl. Hvor du nærer dig selv kærligt og forholder dig til din livsstil, vaner og mønstre. Gør det bedste du kan for at skabe sundhed, hylder din krops ressourcer og lytter til dens signaler og sprog. Forløser det fastlåste som ikke gavner dig nu eller i dit kommende moderskab. Møder dine drømme om hvordan du gerne vil leve dit liv som mor, være som mor og hvordan du får det opfyldt.

Drømmer du om at blive gravid om et 1/2 år, 1 år eller om længere tid? Men frygter at når det kommer til stykket, så kan du ikke blive det fordi du er infertil?

Det er der mange kvinder som fortæller mig at de frygter. At de ikke er frugtbare, ikke kan skabe liv. Nogen kvinder har endda allerede opgivet før de overhovedet ved om det er sådan det forholder sig. Som ikke har overvejet eller søgt efter viden om der er noget de kan gøre for at undgå at være ufrugtbar.

Det kan jeg godt forstå.

Men det gør mig godt nok ked af det på deres, dine, mine og verdens vegne. For der er både håb og mange muligheder til at skabe livskraft – og det er super vigtigt at vi ikke opgiver med at skabe en bæredygtig verden med livskraftige børn. For livskraftige børn.

Men jeg forstår det godt!

fertilitet
For verden er så kompleks, og vi ved mere og mere kemiske og hormonforstyrrende stoffer, usund næring, stress, overgreb, spændinger, dårlig fordøjelse, ja jeg kunne blive ved…. og vi ved hvad det gør ved krop, sind og sjæl. Hvordan det dræner livskraften, og stjæler den iboende frugtbarhed og giver alverdens symptomer som påvirker livet. Hvordan det påvirker helt ind i sjælen.

Jeg har arbejdet med at guide kvinder til at skabe frugtbarhed siden år 2000. Rejsen har været smuk. Og det er meget  individuelt hvad der skaber infertilitet. Fra kvinde til kvinde. Men der er faktorer som ofte er de samme, der forhindrer og udfordrer kvindens frugtbarhed. Som er mulige at forløse og ændre på hvis du gør en indsats og giver det opmærksomhed.

De mest almindelige frugtbarhedstyve jeg har mødt gennem tiden er:

 • livsstils-stress som skaber følelsesmæssig uro og indre biokemiske forandringer
 • uharmoniske hormoner
 • forstyrret fordøjelse og herunder en slimhinde i ubalance
 • signatur fra tidligere infektioner i blære og kønsorganer samt kønssygdomme
 • hyppige blære og underlivs infektioner
 • brug af p-piller og andre hormonforstyrrende stoffer
 • manglende blodgennemstrømning og vækstprocesser i livmoder og æggeledere
 • anspændthed i bækkenet og underliv
 • underlivstilstande som pcos, endometriose, blokerede æggeledere
 • dårlig ægkvalitet
 • manglende ægløsning
 • manglende sundhed og livskraft i dig og omkring dig – påvirket af stimulanser, allergier/intolerance, arvelige belastninger, tungmetaller, motion, næringsstoffer, forurening mm.
 • alder
 • mandens sundhed og udfordringer med sædkvalitet

Mit ærinde er at give dig håb, og mulighed for at tage sagen i din hånd. Guide dig igennem puslespillet af det du kan gøre noget ved, og hjælpe dig til at give slip på det du ikke kan gøre noget ved.

Sundhed og livskraft handler om at du har det godt som den du er. At du mærker gnisten i dine drømme og har kraften til at gå med dem. Finder balance i livets udfordringer, og kan stå fast i det. Ikke fordi fertilitets dogmer, mønstre eller overbevisninger siger at dette er vejen, men fordi din historie, din livsvej, din krop guider dig til at det er det bedste for dig. At det er sådan DU finder redskaberne til din sundhed og skaber din frugtbarhed. Til at blive gravid og leve dit liv, som du ønsker det.

 

 Jeg kan ikke love, at du bliver gravid. Desværre. Men jeg kan love, at du får alle muligheder for at skabe en sund og stærk krop i hormonel balance – og en krop der er sund til graviditet.

Bliv frugtbar 1:1

Vi mødes en gang om måneden i 3 timer 6 gange gennem et ½ år. Sammen bygger vi din fertilitetsplan – brick by brick – og den er din guideline til at opbygge livskraft, sundhed og frugtbarhed.

Intens, livgivende, legende, opbyggende, krævende, forløsende, meningsfuldt, kreativt og indimellem provokerende. Og sjovt! Fuld af handlinger, krop, tanker, følelser og intuitiv kraft. 

Du bliver glad når du opdager dig selv, kommer hjem i dig selv og ser dine muligheder for at skabe liv. Liv vil mødes med liv. Så jo mere der er af det i dig, rundt om dig og i det du bruger din tid på, jo mere liv kommer til dig.

Igennem 6 faser guides du ind i helheden omkring dine hormonkirtler og lærer du hvordan du nærer dig til balance ved at samle helheden i dig – krop, tanker, følelser, sjæl og handlinger.
Den røde tråd er at skabe balance i dit hormonsystem, opbygge livskraft i dine celler, opdyrke samarbejdet mellem din krop og dit hoved, skabe en praksis med selvomsorg, fertilitetsdetox og booste dit underliv. Det giver dig mulighed for at stå stærk som en HEL kvinde – sund og fuld at livskraft i en krop du vil elske at blive gravid i. Og hvis du bliver gravid vil dit kommende barn knuselske dig for at blive dannet i et bevidst miljø.

Vejen dertil er afhængig af din historie, din konstitution og hvordan du har det. Det afgør hvilke redskaber der skal bruges, hvordan og i hvilken rækkefølge. En ting er sikkert og det er at det begynder lige der hvor du er med dig selv. Og kun der!

Fase 1: DET BASALE, FØLELSER OG SUPPORT

Fase 2: KROP, LIVSTRÆ OG FERTILITETSDETOX

Fase 3: LIV, TRYGHED OG SELVOMSORG
KØNSORGANER

Fase 4: RESSOURCER, TANKER OG STRESSHÅNDTERING
-  BINYRER

Fase 5: DIALOG, KVINDELIG KRAFT og HANDLING
-  SKJOLDBRUSK -OG BISKJOLDBRUSKKIRTEL 

Fase 6: SANSNING, SPIRIT OG MODERSKAB
-  HYPOTHALAMUS-, HYPOFYSE -OG PINEALKIRTEL

Metoder og redskaber: Du kommer til at arbejde med visualiseringer, kropsbevidsthed og energiarbejde, bevægelse, fertilitetmassage, kropsøvelser, kost, urter, kosttilskud, homøopati, energimedicin, fertilitetsdetox, åndedræt, tegning, samtale, skrivning. Hjemmeopgaver ved hver fase, fertilitetplan.

frugtbar

DU FÅR:

 • din personlige fertilitetsplan hvor du booster din frugtbarhed – skridt for skridt
 • redskaber til at frigøre dig for dine frugtbarhedsrøvere og at lave fertilitetsdetox
 • viden om hvordan du nærer dig selv
 • opbakning og støtte
Du får også kærlige og konkrete løsninger til at:
 • skabe et optimalt samarbejde mellem krop, sind og dine selvhelbredende kræfter
 • skabe harmoniske hormoner og en sund krop at være gravid i
 • møde din naturlige visdom som kvinde  - og evnen til at skabe liv
 • gå fra følelsen af magtesløshed  - til handlekraft og styrke
 • slippe og forløse de problematikker som belaster hele dig
 • styrke energi og ressourcer  i krop, sind og sjæl
Jeg kan ikke give dig skoene du skal gå vejen i. Dem vælger du. Jeg kan heller ikke gå vejen for dig. Det kan kun du.
Det er i processen guldet er.
Jeg kan hjælpe til at gøre din vej synlig, attraktiv og farbar. Så du kan møde dig selv kærligt, forløse og bevidstgøre smerten og mærke samhørighed og kærlighed. Jeg giver dig den nødvendige viden og forståelse, igangsætter processer og giver dig redskaber til at du kan skabe liv, der guider dig til at at styrke din frugtbarhed.

Pris pr. 3 timers session: 3600 kr.

Pris for hele forløbet i 6 mdr:  19.800 kr. (som betales samlet)

Hvis du stadig kan svare JA, så klik på nedenstående link som guider dig videre