Føler du dig sund og frugtbar i din krop?

-  Eller har du mistet følelsen af at du er sund og frugtbar? og istedet er din krop blevet som en fremmede.

En fremmede du ikke kender.
En fremmede du måske heller ikke har lyst til at kende. Overhovedet. Ikke når det skal være på denne måde.

Med ubehag i maven og oppustethed, søvnbesvær, hormoner der styrer dig og dine følelser, smerter eller kramper, hud der får udslæt eller klør, kvalme og uro, infertilitet ………

Alligevel bruger du hver dag al din tid sammen med denne fremmede, din krop.

Hvad fik din opmærksomhed til at trække sig væk og ignorere dens signaler?

Det som gav dig fravær af nydelse, reducerede din vitalitet og skabte et mentalt net af regler og kontrol om din livsstil. Der hvor du blev uvenner med din krop.

Kære DIG nu er det jo slet ikke sikkert at det er sådan du har det i din krop. At du føler at den er en fremmede.

For måske føler du dig ganske godt hjemme i din krop. Læser en masse om frugtbar næring. Husker at nære den med det som giver velvære, vitalitet og frugtbarhed. Ihvertfald det meste af tiden.

For du kender det sikkert godt, det der med at ignorere dens behov og signaler? …… Fordi du lige er midt i noget, livet tager en form hvor du skal bruge alle dine ressourcer, fordi du ikke bliver gravid og er dybt ulykkelig.

Bum så er du fanget i et eller andet mønster som lige der kan være svært at se dig ud af. Det kender jeg ihvertfald. Gentagne. Igen og igen.

Når så fødderne lige pludselig bliver varmet op til en ny bevægelse, hjertet begynder at banke lidt hurtigere og det indre øje ser hvad der er gang i.

Så sker der noget særligt.

Ja, det er nærmest helt magisk når fokus til kroppen bliver kærligt.

Væk fra fokus på alt det du er fanget i af mønstre, regler og andet ubehag. Det som gør at du føler din krop er en fremmede. Symptomer der i virkeligheden er dens forsøg på at få sig en snak med dig. Om hvordan det egentligt går.
Nu her med sure opstød, kvalme og såd’n!

Hvordan kan du elske din krop så den bliver fri af symptomer?
…… med varme fødder, et hjerte der banker og dit indre øje der ser.

 

Sund og frugtbar

 

 

 

 

 

 

 

3 FIF til hvordan du viser din krop kærlighed og nærer den sund og frugtbar

1. Morgenmad

Hver uge taler jeg med mennesker som tror på at de ikke kan spise morgenmad. At de lytter til kroppen ved ikke at give den morgenmad. Det er er overbevisning uden næring. Ofte bare en gammel vane der blot skal brydes over tid.

Morgenmad begynder med en ny dag og når du nærer dig selv med morgenmad, så er dit første skridt i gang med kærlighed. Uanset hvordan livet ellers er.

1 kop hirseflager
2 kopper kogende vand
2-3 spsk. kokosmælk
1 tsk. kardemonne, kanel, allehånde eller anden smag du kan lide
1 tsk. Macapulver
1 spsk. Udo’ choice eller kokosolie – hvad du bedst kan lide
2 spsk. granatæblekerner

Hirseflager, kogende vand, kokosmælk og krydderier kommes i en gryde og koges på lavt blus til grød. Tag af blusset og afkøl et øjeblik. Anret i en skål og bland macapulver og olie forsigtigt i. Drys med granatæblekerner.
All organic if possible!

Spis, nyd og smil imens du mærker dine fødder blive varme :)

2. Lev din drøm hver uge 

Hver uge taler jeg med mennesker som drømmer store drømme om at ændre verden – lokalt og globalt. Drømmer om nydelse, at have det godt og at bringe lys ud til andre. Med øjne der stråler når de taler om det. En skuffe proppet med ideer, men den er bare dybt begravet et eller andet sted inde i hjernen. Fordi de venter på at blive gravid, for det er først senere i livet de skal leves ud.

Den skuffe skal ud af det hovedet! For at skabe glæde og gavn!

Skab plads i din kalender hver uge med den tid du har. En 1/2 time, 1 time, 2 timer, en 1/2 eller hel dag. Til fokuseret tid til dig og dine drømme. Store som små.

Få alt det du drømmer dig til i dine tanker ned på papir og aktiveret det med tid. Lad dit hjerte banke!! Også selvom det koster penge og din økonomi ikke har luft til det nu. Det kan jo være at den får det. Lige pludseligt og uventet. Og så er det til at sætte igang. Også selvom du tror du ikke kan. For hvad ved du egentligt om det?

Husk at lægge mærke til hvilke symptomer der ændrer sig når du begynder på det. Hvad din krop giver af gaver.
Jeg er både blevet fri af væske i kroppen, udslæt i huden og humørsvingninger ved at skabe fokuseret tid til mine drømme.

3. Kropskontakt

Hver uge taler jeg med mennesker som er udfordret med ubalancer i kroppen og med en følelse af, at det hænger sammen med tanker og sindets velvære. Som virkelig forsøger at forstå og lære af det, men ofte er efterladt i forvirring. Blændet af et blindspot.

For dem har vi alle mange af. De der blindspot!

Træn din evne til at få forstå din krops sprog. Hvor du viser den at du drager omsorg for den, og lytter når den taler til dig med symptomer og ubalancer.

Sid ned på en stol med flade fødder på gulvet. Tun ind på et punkt lige under navlen, og på dit 3 øje midt i panden.
Forstil dig når du:
- trækker vejret ind, at du trækker det ind via punket i panden og ned til punktet lige under navlen.
- slipper vejret, at du slipper det fra punktet lige under navlen og ud ad punktet midt i panden.
Træk vejret på denne måde i 1, 2, 3, 4, 5 min. Så længe du kan. 
Sid derefter og mærk din krop.

Giv det tid og træn din kontakt til kroppen dagligt. Det styrker dens selvhelbredende livskræfter til at komme symptomer og ubalancer til livs. Styrker din fornemmelse af hvor meget livskraft og frugtbarhed du har til rådighed.

Udgivet i Tips